9 Ucapan Idul Fitri Bahasa Sunda, Hari Raya Lebaran 1441 H / 2020

Memberi saat merayakan hari raya lebaran pasti berbeda tergantung bahasa daerah masing-masing termasuk bahasa sunda.

Nah, untuk Anda yang ingin menyampaikan ucapan Idul Fitri bahasa Sunda, mungkin kumpulan mutiara Ucapan Selamat Idul Fitri bahasa Sunda 1440 Hijriyah hari raya lebaran 2019. Buat kerabat dan sanak saudara yang ada di Jawa Barat, berikut ini beberapa ucapan selamat Hari Raya Idul Fitri dalam bahasa Sunda yang bisa digunakan:

Kumpulan Ucapan Idul Fitri bahasa Sunda, Hari Raya Lebaran 1440 H / 2019

Ucapan Idul Fitri bahasa Sunda

1. Sadaya jalmi tiasa ngiring lebaran……. tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Fitri…. mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Fitri….. wilujeng boboran shiam 1440 H. Hapunten samudaya kalepatan.

2. Rumaos diri seueur kalepatan, neda pangapunten anu sa ageung2na tina samudayaning boh nu dihaja atanapi nuteu dihajana WILUJENG BADARAYA LEBARAN.

Niti wanci nu mustari , ninggang mangsa nusampurna , dina Idul Fitri anu ieu.. hayu urang sami-sami ngabersihkeun rereged ati.. tina khilaf sinareng dosa.. Taqqobalallahu minna wa minkum, Shiyamana wa shiyamakum.

3. Bilih aya tutur saur nu teu kaukur, reka basa nu pasalia, laku lampah nu teu merenah, wilujeng boboran shiam neda sih hapunten tina samudaya kalepatan lahir sinareng bathin.

4. Sadaya jalmi tiasa ngiring lebaran……. tapi teu sadaya jalmi tiasa ngiring Idul Fitri…. mugi urang kalebet jalmi nu tiasa ngiring Idul Fitri….. wilujeng boboran shiam 1440 H. Hapunten samudaya kalepatan.

5. Batin nu usik nyaliksik diri, bilih kasabit kaciwit ati, karumpak ungkara basa, kadudut kalindu qalbu,mugia rido galih jembar pangampura tina samudayaning kalepatan. wilujeng boboran shiam 1440 H. Hapunten samudaya kalepatan.

6. Ngahaturakeun wilujeng boboram shiam 1 syawal 1440 H, bilih kantos nyungkelit dina ati, tugenah dina manah, kasiku catur, katajong omong ku pribados, mugi ridho ngahpunten samudaya kalepatan.

7. Bilih aya langkung saur bahe carek , Kaciwit kulit kabawa daging, Tunggul dirurut catang dirumpak, Nyungkelit ati teugeunah manah, Mudut pangampura , Wilujeung boboran shiam 1440 H

8. Ngahaturakeun wilujeng boboram shiam 1 syawal 1440 H, bilih kantos nyungkelit dina ati, tugenah dina manah, kasiku catur, katajong omong ku pribados, mugi ridho ngahpunten samudaya kalepatan.

9. Bilih aya langkung saur bahe carek , Kaciwit kulit kabawa daging, Tunggul dirurut catang dirumpak, Nyungkelit ati teugeunah manah, Mudut pangampura , Wilujeung boboran shiam 1440 H.

Itulah 9 ucapan idul fitri bahasa sunda, Hari Raya Lebaran 1440 H / 2019.

Artikel pilihan:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More